SAMARBETEN

PETER HÄRNSTAM

peter_half_free

Idag har han sin bas förlagd på Widebäcks Hästcenter i Landvetter, där han har sina och andras hästar i träning, dit kommer även många av hans ekipage och tränar.

Han har en lång och gedigen utbildning från Strömsholm och är B-tränare i dressyr. Förutom att ha varit ridhuschef i Borås, har han även under 10-års tid bedrivit verksamhet på Öijareds Dressyrcentrum där han hade både hästar och ekipage i träning.

Peter har arbetat med ekipage från lätt klass till Grand Prix, det är en av hans styrkor- han arbetar med alla nivåer, alltid lika förutsättningslöst och engagerat.

Peter har en lång och diger meritlista; han är flitigt anlitad som tränare och gästtränare runt om i landet. Clinics, föreläsningar och tävlingsledare för Lövsta Future Challenge Dressage är bara några av hans uppdrag.

För mer information och kontakt, v.g. besök www.peterharnstam.se/.
LENA ROSQVIST

lr1

Vad jag gör

Jag har arbetat som Equiterapeut sedan 1999 och har samlat på mig mycket erfarenhet av de problem våra sporthästar drabbas av. Under mitt arbete använder jag mig av akupunktur, akupressur, kiropraktik, laser, stretch och massage. För att nå fram till absolut bästa resultat samarbetar jag också nära med ett flertal olika veterinärer och tar även emot hästar för rehabilitering både under längre och kortare perioder i mitt eget stall.

Efter en behandling ger jag också hästägaren och/eller tränaren råd om hur man själv kan hålla efter hästen med akupressur, stretch och massage.

Lena kommer till Widebäcks Hästcenter ca var 6:e vecka för att behandla hästar. Om du är intresserad kontakta Lena direkt eller Mari Davin 0708-580444.

För mer information och kontakt, v.g. besök www.lenarosqvist.se/.
LEVERANTÖRER

PD_12102013_0005

Stora Bränna
BMR
RS Mustang