SAMARBETEN

Amanda Ericsson

 

Hopptränare

När Amanda var 6 år började hon rida på ridskola sedan kantades vägen av låne och sköthästar i några år.

Amanda började jobba på riktigt med hästar när hon var 15 år och fick praktikplats hos Mari Nilsson i Varberg. Där stannade hon i 4 år och lärde sig det mesta om hästutbildning och inridning av unghästar.

Efter det blev det 4 år hos Sven Ingvarsson i Kungsbacka, där Amanda fick chansen att utvecklas mycket inom hoppning och fick otroligt mycket tävlingsrutin på väldigt fina hästar.

År 2010 startade hon eget företag, Rosendal Häst och Ryttarutbildning AB, där hon riktar in mig på utbildning av hästar och ryttare.

Sommaren 2012 började hon jobba heltid på Stueri Arch där Amanda utbildade stuteriets hästar och tog bl.a fram Crimson att vinna 7-års championatet till att vinna SM-guld. Här fick hon även möjligheten att börja tävla internationellt med vinster och placeringar.

Våren 2015 fortsatte Amanda i egen regi igen, även nu med inrikting på utbildning av hästar och ryttare.

Amanda är på Widebäcks och håller träningar varannan vecka.

LENA ROSQVIST

lr1

Vad jag gör

Jag har arbetat som Equiterapeut sedan 1999 och har samlat på mig mycket erfarenhet av de problem våra sporthästar drabbas av. Under mitt arbete använder jag mig av akupunktur, akupressur, kiropraktik, laser, stretch och massage. För att nå fram till absolut bästa resultat samarbetar jag också nära med ett flertal olika veterinärer och tar även emot hästar för rehabilitering både under längre och kortare perioder i mitt eget stall.

Efter en behandling ger jag också hästägaren och/eller tränaren råd om hur man själv kan hålla efter hästen med akupressur, stretch och massage.

Lena kommer till Widebäcks Hästcenter ca var 6:e vecka för att behandla hästar. Om du är intresserad kontakta Lena direkt eller Mari Davin 0708-580444.

För mer information och kontakt, v.g. besök www.lenarosqvist.se/.
LEVERANTÖRER

PD_12102013_0005

Stora Bränna
BMR
RS Mustang